Unelmien koti omien suunnitelmien pohjalta

”Meillä oli jo ennen tontin hankintaa suunnitelma, että talo rakennetaan johonkin päin Kontiolahtea. Olimme suunnitelleet siihen pohjan jo aika tarkkaankin yhdessä ja meillä oli selkeä ajatus siitä, minkälainen meidän unelmiemme koti olisi. Suuri osa talopakettien valmistajista karsiutuikin jo alkuvaiheessa pois, koska heidän valmiissa paketeissaan ei olisi voinut hyödyntää omia suunnitelmiamme.

Area-koti oli meille jo aiemmin tuttu yritys, josta meillä oli hyvä mielikuva. Suunnitteluvaiheessa hieroimme yhdessä heidän asiantuntijoidensa kanssa kodin pohjasuunnitelmaa ja he katsoivat, että kaikki suunnitelmissamme olisi rakenteellisesti mahdollista toteuttaa.

Area-kodin tarjous oli kilpailijoihin nähden ylivoimainen, kun ajatellaan talon neliömäärää. Kilpailijoilla suunniteltu neliömäärä aina putosi tai vastaavasti hinta nousi. Area-kodilla nähtiin paljon vaivaa siihen, että saimme haluamamme neliöt ja lopputulos vielä mahtui meidän budjettiimme – mikä oli mielestämme loistavaa!

Olimme alun perin suunnitelleet tekevämme vain talon alakerran, mutta Area-kodin kanssa saimme mahdutettua myös yläkerran neliöt mukaan budjettiin. Muutenkin suunnittelu ja rakennusprosessi oli meidän kannaltamme erittäin helppo ja sujuva, kun saimme kaiken valmiina avaimet käteen -periaatteella.

Kun kodin rakentaminen alkoi, kävimme itse seuraamassa rakennuksen etenemistä koko prosessin ajan. Jo rakennusvaiheessa näki, että tulee erittäin siistiä ja laadukasta jälkeä. Työ myös eteni nopeasti ja pian saimme kuulla, että kotimme valmistuu kuukauden etuajassa alun perin sovitusta aikataulusta. Kun muutto alkoi sitten häämöttämään ja tulimme käymään valmiiseen siivottuun kotiin, oli työn laatu aivan mieletön ja sisustuksen yksityiskohdat olivat huippuluokkaa. Laatoitukset, listoitukset, kaikki pinnat ja työn jälki kaikkineen oli todella laadukasta.”

Joel & Liina – omakotitalo Paiholassa, Kontiolahdessa.