Koti kuten haluat

Me Area-kodilla tiedämme, että talo palvelee parhaiten, kun se suunnitellaan alusta loppuun tulevan kodinomistajan toiveiden mukaisesti. Me haluamme kuulla sinun talounelmastasi – kerro siitä siis meille.

Yhdessä suunnittelijamme kanssa saat ideoida unelmiesi kodin, joka tuntuu ja näyttää omalta.

Talounelmista totta Area Kodin avulla

Talopaketin hankinta lähtee liikkeelle omasta unelmastasi. Toteutamme juuri toiveidesi mukaisen omakotitalon, oli kyseessä sitten perinteinen koti tai jokin kokeilevampi ratkaisu. Koko prosessi talon suunnittelusta valmiiseen kotiin sujuu tiiviissä yhteistyössä juuri siihen vaiheeseen asti kuin haluat.

Suunnittelu

Talopaketin hankinnan ensimmäinen askel on tapaaminen suunnittelijamme kanssa. Mikäli haluat, voit tuoda mukanasi omia luonnoksiasi siitä, miltä toivot tulevan kotisi näyttävän. Luonnokset eivät kuitenkaan ole välttämättömiä. Mikäli visio on vielä etsinnässä, suunnittelijamme auttaa luonnostelemaan kodin, jollaisesta haaveilet.

Kun suunnittelutyö on valmis, saat talosuunnitelman hyväksyttäväksesi. Jokainen muutostoiveesi otetaan huomioon. Talosuunnitelman valmistuttua saat talopaketillesi kiinteän hinnan.

Rakennusvaihe

Ennen rakennusvaihetta teemme sopimuksen talopaketista ja sovimme päivämäärän, jolloin talopaketti toimitetaan. Sen jälkeen on aika aloittaa talon rakentamiseen vaadittava lupaprosessi – autamme asiakasta kaikissa lupa-asioissa.

Varsinainen rakennusvaihe alkaa ensimmäisellä maatyövaiheella, joka käsittää pintamaiden poiston sekä kantavien rakennekerrosten ja lvi-tekniikan rakentamisen. Asiakas vastaa maatöiden järjestämisestä, ja autamme mielellämme sopivan urakoitsijan löytämisessä.

Rakennusvaihe jatkuu talon perustusten rakentamisella. Tämän jälkeen seuraa toinen maatyövaihe, joka tarkoittaa pihamaan pintakerrosten muotoilua ja perustusten sisäpuolisia täyttötöitä. Seuraavaksi toimitamme talopakettisi valitsemallasi toimitussisällöllä. Tämän jälkeen talo on hyväksyntääsi vaille luovutusvalmis.